~macam2 hal~


salam 'alaik 2 all of you...




i'm in my mom's office today...since I have nothing to do today, so it's better I follow her...



besides, my uncle does not mind at all if I come along...



hmm, arini aku bz sgt..byk keje nak buat..syarikat pkcik aku dpt tender baru, so alang2 aku tlg umi aku..adik aku yg second a.k.a nur 'ain nabilah, dia nak balik umah arini...so umi aku kena fetch dia..xde org nak g amek dia..n mak aku ambil cuti stgh hari..pkcik aku kata kalo keje x siap, umi aku kena keje ari sabtu ni..adeyh..



x mau aku..dah la sok aku ada event nak kena g..kena g kat tmpat kuda, aku xtau la apa bnda nm tmpat nya 2..untuk anak2 yatim kat subang ni yg brumur 18 taun ke atas..sape lak nak jg adik aku yg kcik 2 kalo aku g sana..


fuhh..akhirnya petang menjekma akhirnya...sume laki g surau n masjid nak perform jumaat prayer..ku balik umah dl ngan umi n adik aku...nk solat n ready apa yg patut..

then, masuk kul 2 balik, dh g keje..kali ni, mmg byk ckit aku tolg la..kena 2 la, kena ni la..mcm ni upanya style pkerjaan kat msia...

mmg penat..mcm mn la org2 yg ari2 keje an..aku bsyukur sgt2 skurang kurgnya aku dpt mrasa blaja n skang un masih blaja gak b4 aku getting involved in that world..

kami balik kul 6 lebih cm 2 r..slaloo umi aku balik keje kul 5 ptg, tapi kalo mmg syarikat dh dpt tender baru, mmg bz la jwbnya..

balik2 je, aku tgk angah aku dh balik umah..tgh on9..amboi, baru je balik, dh ngadap pc..haha~

budak asrama, mcm 2 la..aku dl x tpngaruh ngan internet sgt coz umah aku un baru ada internet..

sok dh bmulanya cuti skola..ske adik2 aku ni ha..aku x rs apa2 un..hak3~ budak u dh la katakan..

ms aku tolg umi aku wat keje dia td, sempat gak aku wat keje aku..aku download sume lagu yg aku nak..mklum r, batak ckit..fes time aku bjaya download lagu n convert 2 mp3..

adoi, ktinggalan zmn btoi...at least aku dh tau, umi aku kata bia je..jgn gtau kat angah, bia kita wat surprise yg kita dh tau dl..hak3~

dl dia yg bria ia nak wat..tp smpai skang dia xtau guna..

hmm..mlm ni lak, aku sbnarnya nk cek memory card hp umi aku..tbe2 dia mnx password lak..

adeyh, cm ne lak tbe2 dia tnya bnda lah 2..apa lg, bising umi aku..sape la pnya angkara yg wat bnda 2 jadi bgini...

tup2, aku un xtau, kat mn aku nk cucuk adapter kat laptop aku ni..siap buka lmpu, cuck sn, x ley, cucuk cni xley...sudahnya, sok2 je la along..huhu~

nanti la aku try tnya pkcik aku cm ne nak guna bndalah ni lak..


okay, bye..au revoir~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

hana~chan said...

wee2~?

go2 blaja lg bout internet~!

hee~~

cik bunbun said...

amy sayang~ found ur blogla. hahahahaha. rindu masa hang out rumah kaw. kekekeke

amy arien said...

haha..

hana : okay2..

cik bunbun : yep2...nnti aku cr blog ko lak...dtg la cni kalo rndu..huhu~